1 Nisan İlkokulu


Vizyon: Bugünü en iyi şekilde kullanıp, yarına ışık tutmak .Ülkemizin geleceğini aydınlatacak bir gelecek yetiştirmektir .

Misyon: 1 Nisan İlkokulu olarak : Tüm öğrencilerimizin en iyi öğrenimi almalarını sağlamak , milli ve manevi değerleri özünde yaşayan ;kendisine , ülkesine , ailesine ve tarihine karşı saygılı olan ve sorumluluklarını yerine getiren , kendini en iyi biçimde ifade edebilen ,bilgi ve becerisini doğru yer ve zamanda kullanmayı bilen ,araştırmayı seven ,paylaşımı seven ,topluma faydalı birer birey olmalarını sağlamak için buradayız .

Başarılar: 0

Saatler: 08:30 - 14:35
Isınma: Kalorifer
Bağlantı: ADSL
Yabancı Dil: İngilizce
Servis Bilgisi: Öğretmen Servisi
Sportif Etkinlikler: Van Spor Projesi kapsamında yapılan kulüp çalışmaları , Tiyatro etkinliği,Halk oyunları, Uçurtma şenliği,Sağlıklı Beslenme ve Kahvaltı etkinliği,Sinema etkinliği...
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: Van Okuyor Projesi, Eğitimde Sağlık Hareketi, Van Spor Projesi,Kitap Van Projesi, Özel Egitim Van Projesi,İnsan Değerleriyle İnsandır Projesi

Telefon - 0(534)7401885

Belgegeçer - (534) 740 1885

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://birnisanilkokulu.meb.k12.tr

Adres - Yukarı Kaymaz Mahallesi /Başbulak Caddesi/ No11/Gürpınar/ VAN

Öğretmen :7
Öğrenci :71
Derslik :4
Kütüphane Kitap Sayısı :1536
Öğretim Şekli :Tam Gün

Yerleşim Yeri - Mahalle halkı genellikle kamu kuruluşlarında çalışmaktadır . Hayvancılık ,çiftçilik ve okul servisi gibi faaliyetlerle ilgilenmektedir.

Adres - Yukarı Kaymaz Mahallesi /Başbulak Caddesi/ No11/Gürpınar/ VAN

Ulaşım Ulaşım öğretmen servisi ya da özel araçlarla sağlanmaktadır .

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Gürpınar merkeze 4 km , Van merkeze 28 km uzaklıkta .